Povestea unui model

15.04.2017 16:10

     De fiecare dată ne-a făcut plăcere să vă facem cunoștință,  cu o poveste, sau cu oameni frumoși și talentați, pasionați de ceea ce fac. Oameni care te inspiră și care pot fi, pentru mulți dintre noi, un Model, un exemplu de curaj și perseverență. Despre cea care vă voi vorbi, și  vă voi face cunoștință, se numește, Luminița Beșliu, „Luz” -așa cum prietenii și cunoscuții o mai numesc.

În spatele unui chip există un suflet care luptă pentru a-și îndeplini un vis. Un vis care, uneori are nevoie de sacrificiu, dăruire, pasiune, autodisciplină și foarte multă muncă. Luminița are 35 de ani, originară din Dâmbovița, a ajuns în Zaragoza cu mulți ani înainte, începe cariera de modelling la o vârstă care pentru multe fete cu siguranță ar fi însemnat un abandon. Contactată fiind de o agenție de fotomodele din Spania, Luminiței i se schimbă viața în totalitate. O ajută să devină mai feminină și mai pozitivă. Adoptă un stil de viață sănătos, care se îmbină  armonios cu fitnessul și potențialul ei de a face modelling.

Spania este o țară minunată, care a ajutat-o să ajungă acolo unde probabil și –a dorit din toată inima, indiferent de dificultățile vieții pe care le-a întâmpinat. Și, totuși dorul de țară de locurile natale, parcă nu îi dau pace, iubește în continuare România și este mândră că s-a născut româncă.

Luminița Beșliu,după ani de experiență în străninătate, îndemnă pe toate tinerele fete să urmeze această carieră, a fi ”model”, nu înseamnă să faci vreun compromis, ci doar îți trebuie să călătorești mult departe de cei dragi.

Luminița Beșliu, o româncă care ne îndeamnă să nu ne uităm originile și să simțim românește indiferent de obstacolele pe care le întâlnim. Pentru a reuși îți trebuie să fii mulțumit(ă) cu tine însuți prin ceea ce faci.

 

Îi mulțumim, pentru toate gândurile frumoase, și că ne –a împărtășit povestea ei minunată, și îi dorim mult succes!

 

Paște binecuvântat!

 

articol de Elena Buldum

poet, publicist, traducător