Triplă lansare de carte la Biblioteca din Vancicăuți

14.08.2019 13:33

Este posibil ca imaginea să conţină: 29 de persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, copil şi în aer liber

 

Triplă lansare de carte la Biblioteca din #Vancicăuți

Ziua de sâmbătă, 10 august 2019, a fost una specială pentru viaţa culturală a comunei Vancicăuți. Asociația sportiv-culturală „Ștefan cel Mare și Sfânt” (r-n Noua Suliță), în parteneriat cu EDITURA „Dandes Press-Editory” (Drobeta-Turnu Severin) a organizat la Biblioteca din Vancicăuți un eveniment cu totul inedit: o tripla lansare de carte, volume apărute cu sârguința inimosului artist și poet severinean Danut Desliu.

Este vorba despre volumul de poezii „Iubirea Șoptită” - autoare Simina-Silvia Șcladan din Suceava, volumul „Versuri de pe Valea Prutului” - o antologie de poezie care cuprinde 13 poeți români din raionul Noua Suliță, regiunea Cernăuți și lucrarea mea „Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Costiceni / 140 de ani de istorie (1879-2019).

Am avut onoarea să fiu alături de domnul Dan Deșliu moderatorul manifestării.

Au luat cuvântul poeții: Daria Apopii, Dima ZaidelEliza Seleţki, preotul Igor AndronachiSergiu Bespalco, Sofia Roșca, Ana Mânzat-Cioban, Victoria Vataman, Simina-Silvia Șcladan, președintele Asociației sportiv-culturale „Ștefan cel Mare și Sfânt”, Alexandru Muntean și președintele Societății „Golgota” a românilor din Ucraina, Vasile Raut.

Aducem alese mulțumiri tuturor organizatorilor și participanților la evenimentul mult așteptat, în mod special domnului Dan Deșliu pentru amabilitatea, atenția și grija acordată.  articol cules de la Sergiu Babuța.